Elkészítés: A spenótot megmossuk, a száraitól megtisztítjuk, kevés olívaolajon a 2 gerezd zúzott fokhagymával megpároljuk, hagyjuk, hogy a leve elfőjön, majd mikor kicsit hűlt, az összemorzsolt márványsajttal elkeverjük.
A sütőt 180 °C-ra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük.
A hússzeleteket finoman kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, a maradék zúzott fokhagymával bedörzsöljük, majd ráterítjük a spenótot, és feltekerjük, hústűvel fixáljuk.
A húsokat tűzálló tálba tesszük, aláöntjük a bort, és lefedve 40 percig sütjük, majd levesszük a fedőt vagy alufóliát, és megpirítjuk kissé a tekercseket.
Salátával, krumplipürével, de akár párolt zöldségekkel vagy rizzsel is tálalhatjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre