Mindmegette.hu
Ajánljuk még:ReceptFánk, ahogy Szabi a pék készítiMME120 perc6 adagrafináltátlagosReceptEgyszerű almafánkSomogyi Bea30 perc4 adagegyszerűmegfizethetőReceptTöltött fánk (Berliner)Vidék Íze120 perc20 adagbonyolultátlagosReceptFarsangi szalagos fánkKőrösy Gabriella135 perc4 adagrafináltátlagosReceptMadridi churros kétféle mártássalMME60 perc4 adagbonyolultátlagosReceptTúrófánk (alaprecept)Kőrösy Gabriella45 perc4 adagegyszerűátlagos
Recept
MME
Somogyi Bea
Vidék Íze
Kőrösy Gabriella
Kinyomtatom
Elküldöm
Mentés
Értékelem
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Cikk
Mindmegette mégis fogyott!
Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés. Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most következzen Barbara története, aki 15 kilótól szabadult meg.
Recept válogatás
A rebarbara néhány éve reneszánszát éli. Újra divatba jöttek a savanykás zöldséggel készített desszertek, a különféle kompótok, mártások, szörpök és piték. A friss rebarbara viszonylag gyorsan romlik, így ha lehet, minél hamarabb használjuk fel. Mutatjuk is, hogyan, íme a legjobb receptek!
A hétfő esti Dining Guide Év étterme dijátadón, bár nem biztos, hogy tudtak róla, de egy nem mindennapi gesztus szemtanúi lehettek az ottlévők: a Bábel Budapest étterem elismerését ugyanis nem a tulajdonos vagy a vezető séf vette át, hanem a feketemosogató. Az ukrajnából menekült egyetemista ugyanis a Babelben kapott munkát, amikor arra a lehető leggyorsabban szüksége volt.
A szezon slágere az eper, amit nem tudunk megunni. Ha pedig frissen nem sikerül elfogyasztani, süthetünk belőle isteni finomságokat. Az epres sütikből mutatunk olyan recepteket, amiket érdemes kipróbálni!
PATAKY KRISZTINA
Mekis Kitti kénytelen volt főzés közben segíteni a versenytársának, de úgy döntött, segítség helyett inkább hátráltatni próbálja ellenfelét. Rácz Jenő viszont ezt rögtön kiszúrta!
Hogyan készítsünk pozsonyi kiflit, islert, puncstortát vagy aranygaluskát? Mitől lesz magas és szellős a piskóta vagy omlós a linzertészta? Hogyan készül az égetett tészta vagy a fonott kalács? Sütisuli néven indított videósorozatunkban minden sütéssel kapcsolatos kérdésedre választ kaphatsz. Farkasinszki Ildikó, süticoach, a Grill-ázs Sütisuli alapítója megmutatja a desszertkészítés csínját-bínját egészen az alapoktól.
Fanny magazin
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
A legegyszerűbb alapanyagokból villámgyorsan varázsolhatsz valami finomságot. Senkinek nem kell tudnia, hogy bögrékkel méred a hozzávalókat, és pár perc alatt állítod össze a tésztát, a lényeg, hogy mindenkinek ízlik. Válogass a legjobb bögrés receptjeinkből!