Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Padlizsános gombaragu

MME MME
3/5
30 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A padlizsánt meghámozom és kb. 7 cm hosszú/5 mm vastag szeletekre vágom. Besózom, és 30 percig letakarva állni hagyom, majd egy kendővel a felesleges nedvességet felitatom. A vajat felforrósítom egy serpenyőben, majd a padlizsánt és a gombát 10 percig párolom. A marhahúslevest hozzáöntöm, és 15 percig lassú tűzön főzöm. Néha megkavarom. Sóval, borssal ízesítem, majd a tejfölt és a petrezselymet is hozzáadom. Újra felforrósítom, de nem főzöm! Ízlés szerint kifőtt tésztával, kevéske tejföllel és friss petrezselyemmel megszórva tálalom.

Ezek is érdekelhetnek