Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Október 21-én újranyit a Régi posta utcai Meki: az első 1000 vendég ajándék Bic Mac menüt kap

Teljeskörű felújítás után modern, elegáns belsővel újranyit a Régi posta utcai McDonald's étterem, hazánk legelső Mekije. Az október 21-i megnyitón ráadásul az első 1000 vendég ajándékot kap.

Hónapokkal ezelőtt ideiglenesen bezárt Magyarország első McDonald's étterme, mely 35 évvel ezelőtt a Régi posta utcában nyitotta meg kapuit. Az éttermet teljesen felújították, modern és elegáns belsőt kapott és ezt hamarosan a vendégek is megnézhetik. Az első hazai Meki ugyanis október 21-én 13 órakor újranyit, és az első ezer vásárló ajándék Big Mac menüt kap.

Az újranyitási promóciós ajánlat egy Big Mac szendvicset, egy közepes burgonyát, valamint egy közepes Coca-Cola-t (0,4 l) tartalmaz. A Big Mac-be extra összetevő nem kérhető és a McMenü egyik eleme sem testre szabható. Az ajánlat kizárólag a 1052 Budapest, Régi posta utca 10. szám alatt található McDonald’s étteremben lesz elérhető 2023. október 21-én 13:00 és 15:00 között az első 1000 db Big Mac McMenü erejéig.

Az ajándék menü átvételére az első 1000 vendég jogosult, érkezési sorrendben. Egy fő kizárólag egy ajándék menüt vehet át. A promóció ideje alatt az érintett étteremben termékvásárlásra, kuponok és utalványok beváltására, egyéb kedvezmények érvényesítésére, valamint hűségpont gyűjtésre nem lesz lehetőség – olvasható a McDonald's Facebook-bejegyzésében.

Borítókép: Noguchi & Peters Kft.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek