hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Napi praktika: így lesz vajpuha és igazán ízletes a marhasült

default user icon
MME
Sorozatunkban olyan konyhai praktikákból szemezgetünk, amelyeket ti, kedves olvasók küldtetek be, gondolván, hogy esetleg mások is jó hasznát veszik majd egy-egy általatok kipróbált, jól bevált trükknek.

Ha azt szeretnéd, hogy a marhasült tökéletes legyen, akkor mutatunk egy szuper trükköt, melynek segítségével garantált az ízletes és vajpuha marhahús.

TIPP: Puha lesz a marhahús, ha sütés előtt két nappal bekened napraforgóolajjal, és lezárva beteszed a hűtőszekrénybe. Ha pedig a főzés előtti este bedörzsölöd mustárral, extra pikáns ízt kap a hús.

Marhasült alaprecept

Hozzávalók:

  • 4 szelet marharostélyos
  • 4 ek olívaolaj
  • bors

Elkészítése:

A húst bedörzsöljük az olívaolajjal, sózzuk és borsozzuk. Egy serpenyőt füstölésig hevítünk, majd a hússzeletek mindkét oldalát 5-5 percig sütjük benne. Fűszervajjal vagy mártással tálaljuk.

AJÁNLJUK MÉG:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss