Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Elképesztő akciót jelentett be az Aldi: ezzel rengeteget spórolhatsz a karácsonyi menün

Csütörtöktől vasárnapig tartó rendkívüli halakciót hirdetett az Aldi. A diszkontlánc üzleteiben rendkívül kedvező áron szerezhetjük be a karácsonyi menü hozzávalóit!

Karácsonykor sokaknál kerül az asztalra valamilyen halétel. Legyen szó halészléről, hallevesről, rántott pontypatkóról, Wellington-lazacról vagy sült aranydurbincsról, mindegyik mennyei fogás az ünnepekkor. Ha te is halas étellel készülsz idén karácsonyra, akkor van egy jó hírünk, ha még nem szerezted be hozzá az alapanyagokat!

Karácsonyi halakciót hirdetett az Aldi!

Az Aldi az egyik olyan boltlánc, melynek üzletei idén december 24-én, azaz szenteste napján is nyitva lesznek, ellentétben mondjuk a Lidl vagy a Penny boltjaival. Ennek megfelelően egészen vasárnapig tartó halakciót hirdetett az Aldi, mely december 21-én, csütörtökön veszi kezdetét.

A halakció keretében 20, 25, 28 és 30 százalékos kedvezménnyel szerezhetjük be az alapanyagokat a karácsonyi menühöz! Az Aldiban az akció idején, tehát december 21. és 24. között kapható többféle lazacfilé, pisztráng, aranydurbincs és tengeri sügér, pisztráng- és afrikai harcsafilé, tokhalfilé, valamint pontyszeletek is, melyekből finom halászlé vagy rántott fogás készíthető.

Az Aldiban árulnak még kész halászlét is, valamint a halakció kiterjed a hűtött, friss halak mellett egyes füstölt haltermékekre is. Érdemes átlapozni a boltlánc legfrissebb, akciós újságját a pontos árakért és további részletekért!

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek