Elkészítés: A tésztához a tojást habosra verem a porcukorral, hozzáadom a többi hozzávalót, és óvatosan összekeverem, hogy ne nagyon törjön a hab. Lisztezett-olajozott vagy sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokon 15 percig sütöm, hagyom kihűlni.
A krémhez a porcukrot habosra kavarom a margarinnal (kicsit felolvasztom, és habverővel habosítom), majd hozzáadom a túrót és a citromlevet, és a kihűlt tésztára kenem.
A zseléhez a pudingport csomómentesre keverem egy kis üdítővel, majd a többit is hozzáöntve felfőzöm. Ha langyosra hűlt, ráöntöm a krémre. Dermedésig hűtőbe rakom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre