A tészta hozzávalóit összegyúrjuk annyi vízzel, hogy jól nyújtható tésztát kapjunk. Az így kapott tésztát vékony, téglalap alakúra sodorjuk. A lisztet elkeverjük a zsírral, és megkenjük vele a lapot. Feltekerjük, 4 darabba vágjuk, és 20 percig pihentetjük.
A töltelék hozzávalóit összekeverjük, és állni hagyjuk. A pihent tésztadarabokat vékony téglalappá sodorjuk. Vékonyan megkenjük étolajjal, és megszórjuk zsemlemorzsával.
A tölteléket 4 részre osztjuk. A tészta közepére tesszük a tölteléket, majd a két szélét egymásra hajtjuk. Így járunk el a többi tésztával is. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a rudakat. A tetejét lekenjük étolajjal, és 200 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük. Langyosra hűtve, porcukorral meghintve felszeleteljük.