Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez Mark Wahlberg gyengéje: van, aminek a kockahasú sztár sem tud ellenállni

default user icon
MME
Az amerikai színész, aki június elején ünnepelte 52. születésnapját, híres fegyelmezett életmódjáról – szigorú diétájáról és edzési rutinjáról –, de van, aminek még ő sem tud ellenállni. Sőt, talán nem is akar!

Az egykori zűrös kamaszból mára Hollywood egyik A-listás sztárja lett Mark Wahlberg. Minden héten templomba jár, sok időt tölt a családjával és nagyon vigyáz az egészségére. „Tisztában vagyok vele, hogy túl vagyok már életem felén” – mondta nemrégiben a korára utalva. – „Ahhoz, hogy még sokáig aktív maradjak, fontos, hogy megőrizzem a mobilitásomat és a rugalmasságomat. Ahogy öregszünk, csökken a tüdőkapacitásunk, a csontsűrűségünk, szép lassan elveszítjük az izomzatunk nagy részét… természetes, hogy úgy élek, ezek a dolgok minél később következzenek be.”

A múló idő azonban mindezek ellenére nem aggasztja, jól érzi magát a bőrében. Ha kell, egy-egy filmszerep kedvéért akár több kiló súlyfelesleget is felszed, hiszen pontosan tudja: a munka végeztével újra edzésbe áll. A szigorú diéta mellett egyébként örömmel tart csalónapot, amikor az olasz konyha ételeivel, egy pohár jó borral és egy finom Flecha Azul tequilával kényezteti magát. 

 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss