Elkészítése: Nagyon finomra vágjuk a gyömbért, az uborkákat felkockázzuk, majd mindkettőt összekeverjük a mustárral és a majonézzel. Sóval, tabascóval ízesítjük. Leöblítjük és lecsepegtetjük a rukola- vagy salátaleveleket. Meghámozzuk a hagymát, karikákra vágjuk, és lelocsoljuk a citromlével. Óvatosan lehúzzuk a lazac bőrét, és a húsát négy részre vágjuk. Felvágjuk a zsemlét. Az alsó felére egy-egy salátalevelet teszünk, megkenjük a mustáros szósszal, majd rátesszük a lazacdarabokat. A halra kiviszeleteket fektetünk, majd hagymakarikákat. A zsemle felső felével befedjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre