hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lazac gombás mártással

MME MME
1 5/5
30 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Kevés megolvasztott vajon a megsózott, borsozott lazacszeleteket hirtelen kisütjük, tálra szedjük.

A visszamaradt vajban megpároljuk a finomra metélt mogyoróhagymát. Mielőtt megpirulna, hozzáadjuk a megtisztított, felaprított gombát. Néhány másodpercig együtt sütjük, majd beleöntjük a paradicsomszószt, megszórjuk a finomra metélt petrezselyemmel, sóval, borssal ízesítjük. Rövid ideig főzzük, majd hozzáöntjük a tejszínt, ami kicsit besűríti a mártást.

Az öntetet ráöntjük a lazacszeletekre. Rögtön, még forrón tálaljuk petrezselymes burgonyával.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss