Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Celebek házias konyhája: Kocsis Korinna rakott krumpliját te is ki akarod próbálni!

default user icon
MME
A Mindmegette múlt héten indult sorozatában celebek ragadnak fakanalat, hogy elbűvöljenek bennünket főzőtudásukkal. A mai részben Kocsis Korinna egykori szépségkirálynő mutatja meg egyik kedvenc ételét, a rakott krumplit egészségesebb változatban. A modell ugyanis édesburgonyával rétegezi a klasszikus recept hozzávalóit, így egy könnyebben emészthető, vitaminban gazdagabb étel születik.

Milyen brassóit készít Berki Krisztián? Keleti Andreának van vajon valami titkos receptje húslevesre? A mindmegette.hu május 29-én indult Celebek házias konyhája sorozatbán minden kérdésre választ kapunk.

Most ugyanis 15 héten keresztül szombatonként a celebeké lesz a konyha, akik házias, magyaros, olvasókedvenc ételeket főznek. A sztárokról kiderül az is, hogy mennyire otthonosan mozognak a konyhában, vagy netán kétségbeesnek, ha fakanalat kell ragadniuk. Tarts velünk, és nézd meg, mit főz Schobert Norbert, Kökény Attila, Horváth Gréta vagy Kiszel Tünde!

Aki ma főz: Kocsis Korinna

A mai nap Kocsis Korinna, egykori szépségkirálynő, mentor mutatja meg, hogy bizony nem csak a kifutón, a konyhában is otthonosan mozog. A modell természetesen odafigyel az alakjára, ezért kerüli a nehéz, zsíros ételeket. Egy jó rakott krumplinak azonban nem tud ellenállni, igaz, ő nem a hagyományos verziót készíti.

Korinna krumpli helyett édesburgonyát rétegez a tojással, a kolbásszal és a tejföllel, így egy könnyebben emészthető, egészségesebb fogás lesz a végeredmény. Máris mutatjuk, hogy készül a Rakott édesburgonya Kocsis Korinna-módra:

Hozzávalók:

90 dkg édesburgonya
8 db tojás
30 dkg csípős vagy csemege kolbász
3 ek olívaolaj
60 dkg tejföl

bors
30 dkg sajt

Ezek is érdekelhetnek