Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szépségkirálynő a konyhában: Kocsis Korinna megmutatja, hogy készül a kedvenc étele

default user icon
MME
Te is szereted az ázsiai ízeket? Akkor nézd meg, hogy készül Kocsis Korinna, a Tündérszépek szépségverseny mentorának kedvenc étele, a thai rizstészta garnélával. Kerül bele egy kis földimogyoró, gyömbér és csíra is, így lesz igazán autentikus.

Ahogy 2020-ban, idén is Kocsis Korinna lesz a Tündérszépek szépségverseny egyik mentora. Ennek apropóján beszélgetett vele Sass Dani a Mindmegette konyhájában, és ha már ott voltak, elkészítették Korinna egyik kedvenc ételét, a thai garnélás rizstésztát, melyből nem spórolták ki a csilit és a gyömbért.

A modell közben arról is beszélt, hogyan tudja segíteni a jelentkezőket mentorként és azt is elárulta, neki annak idején nem is volt bátorsága benevezni, ezt valaki más tette meg helyette. A videóból az is kiderül, ki volt az.

Tündérszépek 2021

A Tündérszépek 2021 megyei szinten induló, majd regionális fordulókon keresztül országos fizikai döntőig haladó szépségverseny. A megyei és regionális fordulók az online térben zajlanak, amelyek tétje a következő fordulóba való továbbjutás. Ezeket követi két közönségszavazás, majd az Országos döntő. A megyei elődöntő online szavazása február 15-én kezdődik. Jelentkezz még ma, és legyél Te a következő Szépségkirálynő!

Nézd meg ezeket a videókat is:

Ezek is érdekelhetnek

Friss