A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Két tepsit kibélelünk szilikonos sütőpapírral.
A puha vajat habosra keverjük a porcukorral egy kézi robotgép segítségével.
Hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a reszelt citromhéjat is, majd egyesével belekeverjük a tojássárgájákat.
A masszához öntjük a lisztet, és ezzel is simára keverjük egy szilikonspatulával vagy fakanállal.
A kész tésztát sima csöves habzsákba töltjük, és az előkészített tepsikre 2-2,5 cm átmérőjű korongokat nyomunk egymástól kicsit távolabb, mert sütés közben még nőni fognak.
A tepsiket az előmelegített sütőbe tesszük, és 8-10 perc alatt készre sütjük a kis félgömböket.
Rácsra téve hagyjuk kihűlni a tésztakorongokat, ezután egy-egy darabot összeragasztunk baracklekvárral.
A csokit apróra vágjuk, vízgőz fölött megolvasztjuk, majd egy kicsi habzsákba kanalazzuk. Vágunk egy pici lyukat a zsák végén, és vékony csíkokat csorgatunk az összeragasztott teasütemények tetejére.
Nézd meg videón is, hogyan készül a néró teasütemény: