hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Klasszikus lecsós szelet

60 perc
egyszerű
átlagos
3 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A lecsós szelethez a vöröshagymát apró kockákra vágjuk és 2 evőkanál olajon üvegesre pirítjuk. A hagymához adjuk a felszeletelt paprikát és a kockákra vágott paradicsomot, sózzuk, borsozzuk. Rövid ideig együtt pároljuk, majd hozzáöntjük a paradicsom sűrítményt és ízlés szerint egy pici cukrot.
  2. A hússzeleteket, ha túl vastagnak tűnnek, kicsit kiklopfoljuk, majd mindkét oldalán sózzuk, borsozzuk, és egy felhevített serpenyőben kevés olajon mindkét oldalán elősütjük. A félkész lecsóhoz adjuk, pici vizet öntünk rá majd lefedve készre pároljuk. Friss kenyérrel, rizzsel vagy tarhonyával kínáljuk.

    Ajánljuk még:

    SZŰZPECSENYE, KARAJ, TARJA, OLDALAS: A LEGJOBB ÉTELEK SERTÉSHÚSBÓL >>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss