Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A világ 4. leggazdagabb embere mekis kajával várta a vendégeket szülinapi partiján

default user icon
MME
Jeff Bezos amerikai üzleti mágnás, elemző és befektető, az Amazon alapítója a napokban töltötte be 60. születésnapját. A világ negyedik leggazdagabb embere feleségével hatalmas bulit szervezett a kerek szám alkalmából, ami nem mellesleg felért egy gigantikus celebtalálkozóval is.

Jeff Bezos, akit leginkább az Amazon alapítójaként és tulajdonosaként ismer a világ, 60. születésnapja alkalmából egy oltári nagy bulit szervezett feleségével Lauren Sánchezzel. A PageSix úgy tudja, hogy a partin olyan hírességek is megfordultak, mint Kendall Jenner, Oprah Winfrey, Ivanka Trump, Jared Kushner, Jay Z, Beyoncé, Gayle King, Kim Kardashian, Kris Jenner vagy Hailey Bieber.

Bezos felesége nagyon odatette magát, hiszen a buli helyszínén újraalkotta azt az irodát, ami az üzletember első amazonos dolgozószobája volt egy garázsban kialakítva még a kezdetek kezdetén. A születésnapi menüsor is tartogatott némi meglepetést, hiszen a buliba nemes egyszerűséggel a McDonald's-ból rendelt kajákat szolgálták fel a vendégeknek. Ennek oka természetesen nem a spórolás volt, hanem az üzletember felesége ezzel is egy újabb mérföldkőre szerette volna emlékeztetni a milliárdos mágnást, aki 16 évesen a meki egyik gyorséttermének alkalmazottjaként tevékenykedett.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss