Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Viszkok Fruzsi megtette, amire a követői kérték - ezt a videót látni kell!

A reggeli a nap legfontosabb étkezése, ezért egyáltalán nem mindegy, mit eszünk, és a vajas kenyér-felvágott kombóra lássuk be, nagyon könnyű ráunni. Ezért jó, ha olyan népes követőtáborral bíró influenszerek, mint amilyen Viszkok Fruzsi is, megosztják velünk azt, mivel indítják a napot. Fruzsi rögtön 5 sós variációval érkezett - megennénk, mind!

Viszkok Fruzsi, digitális tartalomkészítő, influenszer több, mint 400 ezres követőtáborát örvendeztette meg azzal, hogy megmutatta, miket készít reggelire a héten. Mivel múlt héten, ugyanebben a témában az édes fogások voltak túlsúlyban, erős kommentelői nyomásra, előjött 5 sós reggeli recepttel is.

 

"Mit ettem a héten reggelire - sós kiadás. Az előző videóban hiányoltátok ezeket, így most erre mutatok pár opciót a múlt hetemből. Ami engem illet, az itthoni reggeliknél most az édes időszakomat élem (azért is voltak ezek túlsúlyban legutóbb) de persze tudok mutatni nektek "nem desszert" reggeliket is" - írja a videó mellett posztban Fruzsi.

Az avokádkrém, tonhalkrém, rántotta-muffin, szendvicskrémmel megkent puffasztottkukorica-tallér és a füstölt lazacos pirítós mindegyike olyan gyorsan elkészíthető, egészséges és tápláló reggeli, amivel igazán energikusan indul a nap, és játsszva kihúzzuk ebédig, extra nassolás nékül!

Ezek is érdekelhetnek

Friss