Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Az Ide süss! első adásának nyertese nem mert jelentkezni a műsorba

default user icon
MME
"Csak egy srác vagyok, aki szeret sütni" - így jellemzi magát Kölcsei Gergely. Ahhoz képest, hogy Gergőnek nem volt elég bátorsága ahhoz, hogy benevezzen az Ide süss! műsorába, nagyon jól teljesített az első adásban. A Viasat3 csatornán futó cukrászverseny első adásában őt találta a legjobbnak a zsűri.

Itt találod Kölcsei Gergely CSOKIS-MOGYORÓVAJAS-SÓSKARAMELLÁS TÁNYÉRDESSZERTjének a receptjét! >>> 

Kezdetét vette a nagy magyar cukrászshow. A Viasat3-on futó Ide süss! cukrászversenyben 12 amatőr hobbicukrász méri össze tudását. Az első adás után, egy versenyzőtől el is búcsúztak. A zsűri, Baracskay Angéla és Szabadfi Szabolcs pedig úgy ítélte meg, hogy az első adásban elkészített két desszert alapján Kölcsei Gergely a nap nyertese.

Kölcsei Gergely sokszor látta a műsorfelhívást, de nem volt elég bátorsága ahhoz, hogy jelentkezzen, ő ugyanis nem tartotta magát annyira különleges cukrásznak, pedig a sütijeit imádják a barátai és kollégái is.

Gergő a nagymamájától örökölte a sütés szeretetét, ezért a tradícionális vonalat igyekszik is megtartani, de szereti a hagyományos sütiket újragondolni, kicsit modernebb köntösbe tálalni.

Kölcsei Gergő a Mindmegettének arról is mesélt, hogy a műsorban még nagyobb bátorságot kapott-e a sütéshez, vagy inkább elkedvetlenedett a kritikáktól.

MÉG TÖBB IDE SÜSS! RECEPT >>> 

ELÁRULTA AZ IDE SÜSS! VERSENYZŐJE, MELYIK ZSŰRITAGTÓL FÉLT LEGINKÁBB >>> 

BANÁNOS CSOKOLÁDÉ MOUSSE BARACSKAY ANGÉLÁTÓL >>> 

Ezek is érdekelhetnek