Keresési szokásaitok az elmúlt hetekben egyre inkább azt tükrözik, hogy gőzerővel készültök a karácsonyra. Többnyire a desszerteké a főszerep, ami teljesen normális ebben az időszakban. Van itt mézeskalács, forralt bor, habkarika, mákos és diós bejgli is, és csak idő kérdése, hogy megérkezzenek az ünnepi főételek is a toplistára. Ha valamelyiket kihagytátok, de most elkészítenétek, vagy csak simán betáraznád az egyiket az ünnepekre, akkor itt a kitűnő alkalom.
HABKARIKA >>>
RÖGTÖN PUHA MÉZESKALÁCS >>>
30 PERCES SAJTOS RÚD >>>
FORRALT BOR EGYSZERŰEN >>>
A TÖKÉLETES LINZER (ALAPRECEPT) >>>
REPEDÉSMENTES BEJGLI SOK-SOK TÖLTELÉKKEL, DIÓSAN ÉS MÁKOSAN >>>
STOLWERCK SZELET >>>
MÁKOS GUBA >>>
SAJTTAL ÉS ASZALT SZILVÁVAL TÖLTÖTT, BACONBE GÖNGYÖLT PULYKAMELL >>>
ZSERBÓ POHÁRKRÉM >>>