Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Feszkó a Hal a tortán adásában: Alekosz keményen beszólt a házigazdának és a vendégeknek is

default user icon
MME
Alekosz úgy gondolta, hogy a Hal a tortán tegnapi házigazdája, Kiss Ernő Zsolt súlyosan vétett asztali etikett ellen. És ezt, természetesen, nem is hagyta szó nélkül.

A Hal a tortán tegnapi adásában Kiss Ernő Zsolt látta vendégül a csapattársait: Nagy Alkeoszt, Horváth Évát, Kiss Ernő Zsoltot, Bíró Icát és Nagy Noémit. A Gáspár Bea mentorálta vacsora remek hangulatban telt, mindenkinek nagyon ízlett minden feltálalt étel, Alekosz még külön szívecskés tányért is kapott a házigazdáéktól, hogy "érezze a szeretet és a törődést", ami ráadásul fehér volt, a vendég legnagyobb megelégedésére.

"Egy tányér legyen fehér" - mondta a tőle megszokott, ellentmondást nem tűrő hangsúllyal, amivel újabb témát adott a társaságnak: megvitatták, hogy kinek, milyen típusú, színű, formájú étkészlet áll közel a szívéhez.

 A mindeni szerint istenien sikerült főéltel után azonban árnyék vetült a derűs hangulatű estére: Alekosz nem haladt az étkezéssel, ám Ernő szerette volna felszolgálni a desszertet a többieknek, akik viszont jó ideje végeztek a falatozással, és nagyon kíváncsiak voltak a folytatásra.

"Alekosz, te folytasd nyugodtan még a főételt! Én meghoztam a többieknek a desszertet" – mondta Kiss Ernő Zsolt. "Engem nem zavar. Nem zavartatom magam" - válaszolta Alekosz, miközben láthatóan nehezményezte, és kifejezetten sürgetésnek érezte az édesség szervírozását."Csak azt nem értem, miért nem várták meg, amíg az egyik vendég befejez" - dohogott. 

 

Szerencsére nem tartott sokáig a feszkó, Alekosz is belekóstolt a desszertbe, amiről később elismerte, hogy nagyon finom volt, bár nem különösebben rajong a desszertekért.

"Különösebben nem vagyok édesszájú, és a férfiak ne is legyenek! Egyék a süteményeket csak a nők!" - zárta okfejtését újabb életbölcsességgel a Való Világ 4 egykori szereplője.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss