Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mi lesz ebből?! Óriási konyhai bakit vétett Kiszel Tünde, tragikus lett a végeredmény

default user icon
MME
Elkezdődött a Hal a tortán című gasztroreality új évada, amelyben hétről hétre újabb és újabb hazai hírességek látják vendégül csapattársakat. Az első csapat oszlopos tagja Kiszel Tünde, aki egy igazi klasszikussal igyekezett elkápráztatni sztárvendégeit, és a műsor háziasszonyát, Gáspár Beát.

Tegnap este, a TV2-n új évaddal jelentkezett a Hal a tortán című műsor, a gasztroreality, ahol hazai hírességek, egy-egy vacsoravendégség keretében igyekeznek egymást lefőzni és a műsor háziasszonyát, Gáspár Beát lenyűgözni. Az első héten GWM, a rapper, Zalatnay Cini, énekesnő, Kiszel Tünde, naptárdíva, Győrfi Pál, az országos mentőszolgálat szóvivője, Szuperák Barbara, mulatós sztár, Jolly kedvese.

A névsorból sejthető, hogy unalmas biztosan nem lesz egyik adás sem, és sejthető, hogy konyhai bakiból is akad majd bőven. Az első, komolyabb sokkot Kiszel Tünde kapta, aki azt gondolta, biztosra megy, amikor egy olyan klasszikust készít el a saját vacsorashow-jára, amit egyébként a Mindmegette.hu konyhastúdiójában is csodálatosan lehozott: a madártejet. Arra nem számított, hogy a sodó egyszer csak váratlan átalakuláson megy keresztül, és végül inkább hasonlít majd egy tejben úszó rántottára, mint sűrű vaníliakrémre.

 

A nehézségek ellenére Kiszel Tündének nagyon jó élmény volt a műsor - ami teljes egészében visszanézhető a tv2 play-en -, ahogy erről a Mokkában beszámolt.

„Nagyon jó, fantasztikus élmény volt, nagyon jó társasággal voltam. Zalatnay Cini, akit nagyon régóta ismerek, még interjút is készítettem vele, Győrfi Pál, őt is ezer éve ismerem, nagyon kedvelem, G.w.M. és a Jolly barátnője, Barbi. Barbit és G.w.M.-et nem ismertem, de kellemes csalódás volt” - mesélte.

Tünde főzőtehetségében kétkedőknek üzenjük: a naptárdíva igenis tud madártejet főzni, bizonyítékul pedig a lenti videót küldjük szeretettel:

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss