A tarját alaposan megmossuk, papírtörlővel szárazra töröljük, és az inas részeknél bevagdossuk, hogy szépen süljön a hús, ne kunkorodjon fel, sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk, majd egy felhevített serpenyőben elősütjük.
Ha a hússzeletek már elkezdenek pirulni, tányérra szedjük őket, és a visszamaradt zsiradékra dobjuk a felkarikázott hagymát és megdinszteljük.
Mikor a hagyma már majdnem kész, hozzáadjuk a felaprított fokhagymát, a rozmaringot, sózzuk, borsozzuk, összeforgatjuk (de süssük sokáig, nehogy a fokhagyma megkeseredjen) és levesszük a tűzhelyről.
Az elősütött hússzeleteket egy tűzálló tálba tesszük, ráhalmozzuk a hagymát és alufóliával lefedve, 180 fokra előmelegített sütőben, 35 perc alatt készre sütjük.