A szalonnát vékony csíkokra szeljük, a hagymát megtisztítjuk, majd félkarikákra vágjuk. A kenyérszeleteknek a héját levágjuk, majd azt is felcsíkozzuk.
Kevés zsíron enyhén megpirítotjuk a csíkokra vágott kenyeret, majd félretesszük. A tojásokat enyhén felverjük, kicsit megsózzuk, elkeverjük szárított, aprított snidlinggel, majd 1 cm vastag összehajtott lepényt sütünk belőle. Ezt is felcsíkozzuk.
Ugyanabban a serpenyőben, üvegesre pirítjuk a szalonnacsíkokat, majd hozzáadjuk a hagymát is. Megsózzuk, és rövid ideig együtt sütjük. Egy löttyintés fehérbort hozzáöntünk, és amikor az alkohol elpárolgott belőle, a serpenyőbe kerül a felcsíkozott tojáslepény, majd a pirított kenyércsíkok is.
Összeforgatjuk, megvárjuk, hogy a kenyér felszívja a kevés keletkezett szaftot, és tálalhatjuk. Meghintjük őrölt pirospaprikával, és 2 nagy kanál tejföllel elkeverve tálaljuk.