Krémesre dolgozzuk a mézet, a cukrot, a gyömbérport, a fahéjat és a vajat. A tejszínt habbá verjük, és a krémbe forgatjuk. A liszt felét összekeverjük a sütőporral, és a masszába gyúrjuk. Letakarva 1 napig pihentetjük.
Másnap beledolgozzuk még a maradék lisztet, majd a tésztát 2-3 mm vékonyra kinyújtjuk. Szíveket vagy csillagokat szaggatunk belőle, és 175-200 fokon 10-15 perc alatt megsütjük.
Végül a kihűlt sütiket megkenjük az átszitált porcukorból, a tojásfehérjéből és a citromléből kevert mázzal. Színes tortadarával díszíthetjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre