A palacsinta hozzávalóit csomómentesre keverjük, majd 30 percig a hűtőben pihentetjük, majd vékonyan kiolajozott, közepes méretű palacsintasütőben, hagyományos módon kisütjük a palacsintákat.
A töltelékhez a tejszínt a cukorral felforraljuk, majd hozzáadjuk a diót és összefőzzük. Rumban ázott mazsolával, narancshéjjal / citromhéjjal és rummal ízesítjük.
Az öntethez a tejszínt a cukrokkal felforrósítjuk, hozzátördeljük a csokoládét, és simára keverjük, azután ízesítjük rummal és belekeverjük a vajat.
Egy palacsintát megkenünk 1 ek diós krémmel, megcsurgatjuk az öntettel és ráfektetünk egy másik palacsintát, majd így rétegezzük a többi palacsintát is. Végül a tetejére rácsurgatjuk a megmaradt csokoládéöntetet, és dióval, mazsolával megszórva díszítjük. 1-2 óra hűtés után szeleteljük.