Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás raguval töltött palacsinta

45 perc
bonyolult
olcsó
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • A palacsintához:
  • 20 dkg liszt
  • 2 tojás
  • 5 dl tej
  • csipet só
  • 0,5 dl olaj
  • A gombás töltelékhez:
  • 30 dkg friss csiperkegomba
  • kevés olívaolaj
  • bors
  • piros paprika
  • majoránna
  • 1 csokor friss petrezselyem
  • A díszítéshez:
  • tejföl

Elkészítés

Ekészítés: 1.) A palacsinta hozzávalót konyhai robotgéppel csomómentesre keverjük, és 1 órát állni hagyjuk.

2.) A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük, és kevés olívaolajon megpirítjuk. Lehúzzuk a tűzről, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk pirospaprikával és majorannával, felöntjük egy kis vízzel, és puhára pároljuk.

3.) Ha elkészült, friss petrezselyemmel megszórjuk, és a tölteléket a palacsintákba töltjük. Tejföllelés 1-1 szelet gombával díszítjük.

Megjegyzés



További receptek és fotók a Morzsáló blogban! - Morzsálós Mirza

Ezek is érdekelhetnek

Friss