hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás ponty tésztaágyon

MME MME
45 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A halszeleteket beszózzuk, kissé állni hagyjuk, majd beleforgatjuk az 1-1 mokkáskanálnyi fehérborssal és rozmaringgal összekevert lisztbe, s a vajban kisütjük.

A visszamaradt zsiradékon megpároljuk a vékonyra szeletelt gombát.

A tésztát sós vízben kifőzzük, tűzálló tálba tesszük, ráhelyezzük a kisütött halszeleteket, majd a gombát, s megszórjuk az összevagdalt petrezselyemmel.

A vajas lábasban összekeverjük a tejfölt, a tejszínt, a bort, 1 kávéskanálnyi sót, egy-egy késhegynyit a fűszerekből, és az ételre öntjük.

Tálalás előtt a sütőben átforrósítjuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss