Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás tokány pofonegyszerűen

45 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

1.

A hagymát apróra vágjuk, és egy kevés olajon megpirítjuk. 

2.

Beletesszük a felkockázott húst és a zúzott fokhagymát, majd ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal.

3.

Kb. 30 perc múlva, amikor a hús már majdnem megfőtt, hozzáadjuk a feldarabolt gombát. Egy tálban összekeverjük a tejfölt a liszttel és a vízzel, és besűrítjük vele a ragut. 10 percig forraljuk a felaprított petrezselyemmel együtt. Kifőtt tésztával tálaljuk. 

13 TUTI TOKÁNYRECEPT, AMIT IMÁDNI FOG A CSALÁD! >>> 

13 SZAFTOS RAGU, AMIT IMÁDUNK TUNKOLNI! >>> 

VILLÁMGYORS ÉS OLCSÓ EBÉD: CSIRKEMELLRAGU 10 FÉLEKÉPPEN >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss