hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gluténmentes kenyér egyszerűen

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A gluténmentes kenyérhez a langyos tejet a kenyérsütőgépbe öntjük, majd a hozzávalókat a következő sorrendben adagoljuk: liszt, élesztő, liszt, só, liszt, cukor, burgonyapürépor, olaj.
  2. A gépben kelesztjük, de miután a gép megrázza egyszer a megkelt tésztát, formástul áttesszük a 60 fokra előmelegített sütőbe, és tovább kelesztjük.
  3. Ezután aranybarnára sütjük, 180 fokon.

    Ajánljuk még:

    Gluténmentes piskótatekercs, ami olyan akár az igazi! >>>


    Recept: Sókiné Hajdara Ágota: Gluténmentes finomságok - recepteskönyv (SpringMed Kiadó Kft.)

Ezek is érdekelhetnek

Friss