Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gáspár Győző összeomlott: sokkot kapott a showman a mérleg nyelvét látva

default user icon
MME
Gáspár Győző legutóbbi, Instagramon megosztott videója szerint megint pánikba esett, és a közösségi oldalán kér segítséget követőitől. Úgy gondolja, hogy abból az állapotból, amibe most került, nehéz lesz talpra állnia.

Gáspár Győző Instagram-oldalán osztott meg egy videót, amin éppen mérlegre áll egy szál zokniban. Mint mondja, egyre jobban zavarják a pluszkilók, de igyekszik mindenféle orvosi beavatkozás nélkül újra lefogyni. Az alábbi sorokból azonban kiérezni, hogy bizony most újra maga alatt van a showman a kinézete miatt, ráadásul már az emeletre is csak lihegve tud felmenni. 117 kiló az 117 kiló sajnos.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Gáspár Győző (@gaspargyozo) által megosztott bejegyzés

 

Győzike a videója alá a következő bejegyzést írta, amit szó szerint idézünk:

"Drága Barátaim, Testvéreim!

Tudjátok, hogy milyen hiú vagyok és fontos nekem a külső, a megjelenésem, de egész életemben küzdöttem a túlsúllyal. Éppen most nagyon nehéz. A második emeletre is lihegve tudok felmenni. Most újra válságban vagyok, több mint 5 éve kivetettem a gyomorgyűrűm, mert már abból is elegem lett. Egyre jobban zavar ez a rengeteg plusz kiló… 117 kiló.. Mi van? Most újra olyan vagyok, mint akit egyenesen a vágóhídra is vihetnének szörnyen érzem magam a bőrömben, a gyönyörű fellépő ruháim sem jók rám már, legtöbbször csak melegítőben járok, mert abban érzem magam kevésbé kötözött sonkának. Most hoztam egy döntést, annyi mindent leküzdöttem már, most megpróbálok mindenféle orvosi beavatkozás nélkül lefogyni! Gyomorgyűrű és műtét szóba sem jöhet! Betöltöttem az 50-et, itt az ideje az egészségemmel is foglalkozom! Hamarosan jelentkezem újra, az eredményekkel! Addig jöhetnek tippek, történetek: NEKTEK HOGY SIKERULT LEFOGYNI?
Addig is, csókollak benneteket!"

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek