Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezért az energiaitalért őrülnek meg a fiatalok, pedig az ALDI is horroráron adja majd

Kezdjük azzal, hogy mi is pontosan az a Prime? Ez bizony ma a fiatal generáció körében a legmenőbb energia- és sportital, amit vasárnaptól az Aldi is árul majd. A katalógusban szénsavas üdítőitalként tüntették fel.

A youtubereknek hála, ez az üdítő pillanatok alatt a gyerekek álma lett, és persze a szülők rémálma, hiszen egy ideig aranyáron lehetett online rendelni, majd az ázsiai üzletekben is felbukkant, persze ott sem olcsón, volt, ahol 5 ezer forintba került.

Aztán jött a MediaMarkt, ahol lefelezték az árát, és mindössze 2500 forintot kértek egy félliteres palackért, ami azért szintén túlzásnak számít. Pedig a fiatalok egészen el vannak ájulva ettől a fura ízű italtól. De ki felel ezért? Az őrületről két népszerű YouTuber, Logan Paul és KSI tehet. Előbbi jelenleg bokszol, de korábban vicces videókat is készített, utóbbi pedig roppant népszerű a popszakmában – írja a HVG. 

Bármennyire is elképesztő ez a jelenség, a fiatal generációt akkor is megbolondította az energiaital iránti vágyakozás, és bizony van olyan gyerek, aki az üres Prime-os flakont használja kulacsként a suliban.

Nos, a rajongók körében egészen biztosan jó hírnek számít, hogy az Aldi, a legfrissebb akciós újsága szerint, vasárnaptól 1799 forintért árulja majd a Lemon Lime, az ICE Pop és a Meta Moon ízesítésű Prime-okat. Persze csak a készlet erejéig. 

Borítókép: PRIME

Ajánljuk még: 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss