Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezzel a diétával két év alatt 95 kilót fogyott a férfi

A 28 éves Isaiah Caldwell két évvel ezelőtt még 196 kilogramm volt, az orvosai azonban annyira ráijesztettek, hogy ekkor életmódváltásba kezdett. Ennek hatására 95 kilótól sikerült megszabadulnia.

Caldwell a New York Post cikkében mesélt arról, hogy feleségével nagyon szerettek volna gyermeket vállalni, azonban hatalmas túlsúlya miatt az orvosai úgy vélték, hogy így kevés az esélye annak, hogy apa lehessen. Ez a hír egészen kijózanította a férfit, aki elhatározta, nincs mese, változtatnia kell az életmódján.

Miután Caldwell belekezdett az életét megváltoztató diétába, felhagyott kedvenc ételeivel és áttért a húsevő étrendre, azaz a Carnivore diétára. Ez azt jelenti, hogy húst, tojást és egyéb állati eredetű ételeket evett.

„Sokan azt hiszik, hogy a fogyásomban van valami varázslat, de a valóság az, hogy minél előbb fel kell hagyni a túlevéssel” – vallotta be Caldwell, aki állítása szerint már az első hónapban majdnem 10 kilótól szabadult meg. További 10 hónap múlva pedig már 45 kiló mínuszban volt. Ekkor fokozatosan elkezdett tejterméket és gyümölcsöket is enni, és a súlyzós edzésbe is belevágott.

„Ha valaki azt gondolja, hogy a fogyás lehetetlen és reménytelen küldetés, teljesen megértem, mert én is pont ezt éreztem, de valójában mindenki képes rá” – mondta a műszaki értékesítőként dolgozó férfi. Hozzátette: „Életem legjobb formájában vagyok, és a párommal nagyon izgatottan várjuk, hogy végre szülők lehessünk.”

A szakértők azonban arra figyelmeztetnek, hogy a húsevő étrend nem éppen veszélytelen, hiszen ha hosszútávon több élelmiszercsoportot is kihagyunk az étrendünkből, az negatív hatással lesz az egészségünkre.

Borítókép: Northfoto

Ajánljuk még: 

 

 

 


Ezek is érdekelhetnek

Friss