Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezeket főzi leggyakrabban Katalin hercegné és Vilmos herceg

default user icon
MME
Talán azt gondolnád, Katalin és Vilmos csak leadják a rendelést a királyi séfnél, és már érkezik is nekik az áhított étel. Azonban a royal-páros sokszor inkább saját kezűleg készíti el a család kedvenc fogásait. Mutatjuk, milyen finomságok készülnek leggyakrabban a konyhájukban!

1. A gyerekek kedvence: pizza

Katalin hercegné a londoni St Luke Közösségi Központban tett látogatása során elárulta, hogy a gyerekei nagyon szeretik a saját pizzájukat elkészíteni. „Imádok pizzatésztát készíteni Györggyel és Saroltával, nagyon élvezik, hogy összepiszkolhatják közben a kezüket.” 

2. Vilmos herceg specialitása, a steak

Vilmos 2017-ben kotyogta ki, hogy bár szeret főzni, nem gondolja magát túl jó szakácsnak. A specialitása a steak, de nagy kihívás számára, hogy eltalálja a megfelelő sütési időt. „Nagyon izgulok az elkészítése közben - utálom, ha túl van sütve a steak. Közepesen átsütve, véresen szeretem, szóval majdnem nyersen.”

3. Torták, minden mennyiségben

A Berry Royal Christmas című filmben a hercegné elárulta, hogy szenvedélyesen szeret szülinapi tortákat sütni a gyerekeinek. „Szeretek tortát sütni. Afféle hagyomány lett, hogy éjfélig fent maradok és tortát készítek. Imádom!”

4. Sült csirke, a herceg kedvenc vacsorája

2012-ben hozta le a Vanity Fair, hogy egy bennfentes szerint Katalin rendszeresen készít sült csirkét a férjének. „Esténként az egyik hobbija, hogy elkészíti Vilmos herceg kedvenc vacsoráját, a sült csirkét.”

5. Házi tésztára fel!

A Lavender Általános Iskolánál tett látogatása során a hercegné azt mesélte, hogy a családja imádja az olasz konyhát, például legutóbb épp sajtos tésztát készítettek közösen. Sőt, a járvány alatt szintén a gyerekekkel együtt készítettek friss, házi tésztát, amit aztán gondosan becsomagolva ki is szállítottak a Sandringham környékén élő időseknek.

+1 Egészséges smoothie reggelire

Katalin hercegnéről köztudott, hogy imádja az egészséges smoothie-kat, ezért a reggeleit mindig egy nagy pohár zöld itallal indítja. A MailOnline szerint kelkáposztából, római salátából, algából, matchából, spenótlevélből, korianderből és fekete áfonyából készíti a csodaturmixot.

KATALIN HERCEGNÉ LEGFURCSÁBB ÉTKEZÉSI SZOKÁSAI>>> 

EZT ESZI KATALIN HERCEGNÉ REGGELIRE, EBÉDRE ÉS VACSORÁRA>>> 

5 ÉTEL, AMIT A BRIT KIRÁLYI CSALÁD TAGJAINAK TILOS MEGENNI>>> 

Ezek is érdekelhetnek