Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezt eszi Katalin hercegné reggelire, ebédre és vacsorára

Kate Middleton alakja nem változott sokat, mióta Vilmos herceg felesége lett, pedig már 8 éve összeházasodtak és három gyermekük is született. A hercegné csodás alakjának és aktív életvitelének nyilván köze van az egészséges táplálkozáshoz. De vajon mit is eszik Katalin hercegné? Kövessük végig a reggelitől a vacsoráig!

Reggeli

A hercegné a napot állítólag egy zöld smoothie elfogyasztásával kezdi, ami spirulinát, azaz algát, kelkáposztát, spenótot, koriandert és áfonyát is tartalmaz. Valamint van benne matcha is, ami egy koncentrált zöld teapor féle.

Ebéd

Katalin hercegné egy organikus diétát követ, tehát figyel arra, hogy a táplálék, amit megeszik tele legyen antioxidánsokka, ezért rengeteg salátát és szezonális gyümölcsöt eszik. Mindez nemcsak az alakjának és az energiaszintjének, hanem a bőrének is nagyon jót tesz. Állítólag nagy kedvencei a görögdinnye-saláták, a gazpacho, azaz a zöldségleves, a goji bogyó, a tabbouleh, azaz a petrezselymes bulgur saláta, és a ceviche, ami egy halétel.

Vacsora

Nem ritka, hogy vacsorára elkészíti Vilmos herceg kedvenc ételét, azaz csirkét süt. A sült csirke mellett nagy kedvenc még a családi vacsorákon a curry, amihez szintén saját receptje van, hogy megfelelő legyen a fűszerezés. Bizonyos források szerint vacsora környékén a hercegné egy pohár fehérbort is el szokott fogyasztani.

SZTÁRDIÉTA, AMELLYEL KATALIN HERCEGNÉ ÉS CSALÁDJA IS FOGY>>> 

MEGLEPŐ! EZT AZ EGÉSZSÉGES ITALT UTÁLJA KATALIN HERCEGNÉ>>> 

EZÉRT A 4 ÉTELÉRT RAJONG KATALIN HERCEGNÉ>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss