Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Egy vakcinaellenes és vírustagadó anyuka végignyalogatott egy egész szupermarket

default user icon
MME
Nagy az Isten állatkertje – tartja a mondás. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint Jodie Meschuk, egy colorádói édesanya, aki közösségi oldalán arra buzdította követőit, hogy nyugodtan nyalogassák a szupermarketek és közértek kosarainak fogóját, kilincseit, illetve zacskóit. Hogy miért? A magyarázat éppen annyira abszurd, mint maga a felhívás.

Egy colorádói anyuka különböző bevásárlóközpontokban kosarak, kilincsek és csomagolózacskók nyalogatására buzdította követőit. Véleménye szerint ugyanis ezeken a felületeken olyan baktériumok és kórokozók találhatóak, melyek kivétel nélkül csak erősítik az immunrendszert. Ezt a logikai síkot követve szerintem sokan teszik fel a kérdést; hogy nézhet ki az otthona? Itt persze a tisztaságra és a higiéniára gondolunk.

Azzal talán még nem is lenne gond, ha mindezt csak magának csinálná, ám oltárian sötét agymenésének sajnos még hangot is ad Instagram-oldalán annak reményében, hogy mások is követni fogják. Legutóbbi videójából, amiben a gyereke is végig asszisztált, egyértelműen kiderül, hogy fő célközönsége a vakcinaellenes és vírustagadók közössége. 

A nő legutóbbi kisfilmjében a maszkviselést is megtagadja egy szupermarketben, aztán a gyümölcsöknél található zacskókat, a hűtők fogóit, majd bevásárlókosarát nyalja széltében-hosszában. Állítja, hogy ezek a baktériumok növelik a szervezet védelmét az asztmával és az allergiákkal szemben, na és persze az emésztést is segíti. A feltötés után természetesen szinte azonnal Meschukre zúdult az internet népének haragja, aki gyorsan törölte is a videót közösségi oldaláról. A probléma csupán csak az, hogy ami az internetre egyszer felkerül, az ott is marad. Ideje lenne már végre megtanulni. 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss