Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Céklás vörösbormártás

30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A vajon megdinsztelem a hagymát, rászórom a lisztet és a cukrot (először csak 2 teáskanálnyit, nehogy túl édes legyen), hagyom a cukrot kicsit megolvadni a hagymán, a lisztet pirulni (kb. 1-1,5 percig), majd felöntöm vörösborral, beleteszem a fűszereket, besűrítem. Sózom, kóstolgatom, kell-e még bele cukor. Végül beleteszem a főtt céklaszeleteket. Metélőhagymával díszíthetem.

Megjegyzés

Vadhúshoz, marhahúsból készült ételekhez a legfinomabb, de készítettem már pulykafasírthoz is, azt sem rontotta el.

További fotók, receptek a Rachel és a csokigyár blogban! - arahel

Ezek is érdekelhetnek

Friss