A panna cottához a zselatint elkeverjük a vízzel és hagyjuk megduzzadni. A tejet a tejszínnel, a cukorral, a vaníliamagokkal és a vaníliahéjjal felforraljuk. A tűzről levéve kivesszük a vaníliarudat, hozzáadjuk a megduzzadt zselatint és addig kevergetjük, amíg az teljesen fel nem oldódik.
Amikor már a tejpuding langyosra hűlt, beleöntjük az előkészített poharakba és hűtőbe tesszük dermedni.
A bodzazseléhez a zselatint szintén megduzzasztjuk a vízben, majd a felmelegített bodzaszörphöz keverjük. A langyosra hűlt zselét a tejpudingra öntjük és hűtőben dermesztjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre