hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Citromos panna cotta

MME MME
30 perc
egyszerű
átlagos
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zselatinlapokat egy kevés hideg vízbe áztatjuk, közben egy lábasban összekeverjük a tejet, a tejszínt és a cukrot. Hozzáadjuk a felhasított vaníliarúd kikapart magjait is.
  2. A keveréket egy lábasba öntjük és felforraljuk. Lefedjük, és hagyjuk hűlni 5-10 percig. A megduzzadt zselatinlapokat kinyomkodjuk, feloldjuk a még meleg cukros tejszínben, majd belekeverjük a fél citrom kifacsart levét is.
  3. A krémet tálkába kanalazzuk, hagyjuk teljesen kihűlni, és 2 órára a hűtőbe tesszük. Tálalás előtt vékony csíkokra vágott citromhéjjal díszítjük.

    PIZZA, SPAGETTI, TIRAMISU ÉS MÉG SOK REMEK OLASZ RECEPT - VÁLOGATÁS >>>

    TEJKARAMELLÁS PANNA COTTA >>>

    Még több panna cotta >>> 

Ezek is érdekelhetnek