hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Málnás-csokis panna cotta

45 perc
mester
költséges
6 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tej

Elkészítés

  1. A panna cotta hozzávalóit a zselatin kivételével egy lábosba tesszük,és lassú tűzön melegíteni kezdjük.
  2. A zselatin port egy kis tálban kevés vízzel kikeverjük,majd 1 percet hagyjuk állni.Miután a zselatin megszilárdult,mikróban pár másodperc alatt megolvasztjuk,majd hozzáadjuk a tejszínes részhez,ha az már felforrt. Csak felforraljuk,de nem főzzük a tejszínes részt. Ezt formákba töltjük,és hagyjuk teljesen kihűlni.
  3. A málnát a cukorral, és egy kevés vízzel összeforraljuk,majd összeturmixoljuk.
  4. A keményítőt egy kevés vízzel kikeverjük és a málnához adjuk,ezt 1-2 percig főzzük.
  5. Kicsit várunk vele, mielőtt a megszilárdult panna cotta tetejére tesszük, nem szabad forrónak lennie a málna pürének.
  6. Csokival megszórjuk, és készen is van a csokis-málnás panna cotta. 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss