Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Birsalmás céklakrémleves

45 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A céklát meghámozzuk, kockára vágjuk. Egy fazékba tesszük és felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi, hozzáadunk egy csipet sót és elkezdjük főzni. Amikor a cékla kezd puhulni hozzáadjuk a megtisztított, szeletekre vágott birsalmát. Amikor a cékla és a birsalma is puha, levesszük a tűzről és összeturmixoljuk.
  2. A bort felforraljuk a fahéjjal, a szegfűszeggel és a csillagánizzsal és 10-15 percig főzzük, majd átszűrjük és hozzáadjuk az összeturmixolt leveshez. Elkeverjük benne a kókusztejet, a narancs reszelt héját, a mézet.

9 KÖNNYŰ KRÉMLEVES >>> 

5 ÉRDEKESSÉG A CÉKLÁRÓL, AMIT TUDNOD KELL >>> 

Ezek is érdekelhetnek