hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Barackos-pudingos tiramisu

30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

A pudingport a tejben megfőzzük, majd kihűtjük.

A margarint a porcukorral és a vaníliáscukorral habosra keverjük, majd a pudinggal jól összedolgozzuk.
Ez után sima kézi habverővel mehet bele a mascarpone.

Egy tűzálló tál aljába egy sor babapiskótát rakunk, kevés tejjel meglocsoljuk.

Hámozott, szeletelt őszibarackkal beterìtjük, a pudingos krém felét ráöntjük.

Erre még egy sor babapiskóta kerül, végül a maradék krémmel betakarjuk.

Piros szőlőszemekkel dìszítjük, jól lehűtjük.

Tejszínhabbal kínálhatjuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss