Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Babapiskótás hidegtorta

MME MME
2.5/5
30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tojások sárgáját és a cukrot, a margarint és a kakaót kikeverjük. A zselatint 2 dl tejben megáztatjuk, és gőz fölött felolvasztjuk benne a csokit. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, és ha kihűlt a csokimassza, összedolgozzuk vele, majd belekeverjük az előzőleg kikevert margarinos krémet is. A tortaformát (kerek) alufóliával béleljük, majd langyos rumos tejben megáztatott babapiskótával kirakjuk az alját. Félig elég áztatni őket. Rákenjük a krémet, és ismét beborítjuk az áztatott babapiskótával. Fél napig hűtőbe tesszük. Tejszínhabbal díszítjük.

Megjegyzés

A hűtőből kivéve lecsatoljuk az oldalát a formának, és lehúzzuk a fóliát. Nagyon finom, és nem bonyolult elkészíteni. - MME

Ezek is érdekelhetnek