Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Avokádós-majonézes tojássaláta

30 perc
egyszerű
átlagos
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az avokádót kettévágjuk, eltávolítjuk a magját, majd feldaraboljuk.
  2. A négy tojást keményre főzzük, majd megpucoljuk. Két főtt tojásból kiszedjük a tojássárgáját. A két egész főtt tojást és a két tojássárgát, valamint az avokádót, a majonézt, a tejfölt, a citromlevet, a sót, és az őrölt borsot összeturmixoljuk.
  3. Ezután hozzákeverjük az apróra vágott snidlinget és a szintén apróra vágott, megmaradt két tojásfehérjét (amennyiben szükséges, akkor utána még ízesíthejük).
  4. Az elkészült krémet ezután tegyük pár órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek kellően összeérjenek. Tálaláskor ízlés szerint kínálhatjuk reggelire, előételként, pirítóssal, tortillába tekerve vagy éppen paradicsomba töltve.

MAJONÉZES TOJÁSSALÁTA (DIÉTÁS VÁLTOZAT)>>> 

TOJÁSSALÁTA MEDVEHAGYMÁVAL>>> 

ZELLERES TOJÁSSALÁTA, RÁNTOTT CSIRKEMELLEL>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss