Az átszitált lisztet elvegyítjük a sütőporral, a sóval és a cukorral. A tejet simára keverjük a tojással és a megolvasztott vajjal, majd a lisztes elegyhez adjuk, és alaposan összedolgozzuk. Az így kapott masszát kb. 30 percig pihentetjük.
Serpenyőben felforrósítunk egy kevés vajat. 2-3 ek tésztát teszünk bele, és addig sütjük, amíg a felülete elkezd kissé felpúposodni. Ekkor megfordítjuk, és aranyszínűre sütjük a másik oldalát is. Ugyanígy sütünk ki még 9 db palacsintát, majd mindet melegen tartjuk.
A töltelékhez simára keverjük a mascarponét egy kevés mézzel. Az átkevert lekvár felét 2 db palacsintára simítjuk, rátesszük a megmosott málna felét, befedjük 1-1 db palacsintával, majd kenünk rá a mascarponés keverékből, és rászórunk egy kevés megmosott áfonyát. Ugyanígy készítünk még egy réteget, befedjük a palacsintatornyokat, és a málnaszemekkel díszítjük. A maradék mézzel meglocsolva tálaljuk.