Elkészítése: A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, 3 részre osztjuk, kinyújtjuk, és 3 lapot sütünk.
A vaníliakrémhez a margarint, a porcukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük. A pudingporból a tejjel és cukorral krémet főzünk, ha kihűlt, a habos margarinhoz keverjük.
Az almát lereszeljük, a margarinnal, a cukorral és a citrom levével addig pároljuk, míg teljesen krémes lesz, majd fahéjat adunk hozzá. Az első tésztalapra a vaníliakrémet kenjük, a másodikra pedig az alma krémet. A harmadik lappal lefedjük. Másfél napot állni hagyjuk, hogy a tészta megpuhuljon. Porcukorral meghintve tálaljuk! Jó étvágyat!!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre