Elkészítés:
1.) A jégsalátát, és a többi zöldséget megmossuk, felaprítjuk. (A jégsalátát elég kisebb darabokra tépkedni.)
2.) A sült húst vékony csíkokra vágjuk.
3.) A tojásokat megfőzzük, megpucoljuk, csónakokra vágjuk.
4.) A tejfölt összekeverjük a mustárral, majonézzel, sóval, borssal - és ízétől függően citrommal, pici cukorral ízesítjük.
5.) A zöldségeket egy mély tálba tesszük, és összekeverjük a dresszinggel. Óvatosan belekeverjük a sült húst, végül a tojásokat, majd tálalás előtt megszórjuk reszelt sajttal az egész salátát.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre