Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Visszatér a boltokba a Pilóta keksz: ekkortól lesz újra kapható

default user icon
MME
A magyarok kedvenc csemegéje hosszú hónapok után ismét bekerülhet a vásárlók kosarába!

Ami az amerikaiaknak az Oreo, az a magyaroknak a Pilóta keksz. A vaníliás karika mellett ez a közkedvelt csemege is egyike azon édességeknek, amelyet idősek és fiatalok egyaránt ismernek és szeretnek. Sokakat ért csalódásként, hogy tavaly ősszel leállították a Pilóta keksz gyártását, és nem lehetett tudni, mikor tér vissza a boltok polcaira ez a nassolnivaló.

A Pilóta kekszet gyártó Győri Keksz székesfehérvári üzemében április végén újraindult a gyártás, és a tulajdonos, a Mondelez csoport friss bejelentése szerint a mai nappal, azaz május 19-ével megkezdődött a Pilóta kekszek kiszállítása a boltokba.

Az eredeti és változatlan receptúrával készülő Pilótát a mai naptól kezdi kiszállítani a Mondelez kiskereskedelmi partnereinek, és tervei szerint július elejére immár országszerte a legtöbb kiskereskedelmi egységben elérhető lesz a népszerű szendvicskeksz – írja cikkében a Kisalföld.

Első körben a klasszikus Pilóta tér vissza a boltokba, majd júliustól a Pilóta Tripla kakaóst is újra élvezhetik a rajongók.

Borítókép: Mindmegette

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss