Mit főzzünk a hétvégén? Egyszerű receptek a vasárnapi ebédhez, az óraállítás mellé

default user icon
MME
Nem túlzás kijelenteni, hogy végre a hátunk mögött tudhatjuk a telet, hiszen a hét elején hivatalosan is kezdetét vette a tavasz. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy vasárnap hajnalban már az órák mutatóit is előre kell tekerünk egy órával, amivel belépünk a nyári időszámításba. Ezért érkezzen most egy olyan receptválogatás hétvégére, amit a tavasz és a jó idő inspirált.

Mi legyen az ebéd hétvégén? Gyakran merül fel a kérdés, ugyanis nem egyszerű napról napra, hétről hétre olyan fogásokat az asztalra varázsolni, melyek még nem a könyökünkön jönnek ki. A következő dupla menüsor összeállításánál figyelembe vettük, hogy bizony itt a tavasz, ezért ne csak a vasárnapi óraátállítással hangolódjunk a jó időre, hanem az ételekkel is. Azért, hogy a hétvége tényleg a pihenésről szóljon, az alábbi receptek elkészítése igazán egyszerű és egyáltalán nem igényel sok időt. Válasszátok ki ti is a számotokra a legszimpatikusabbat, és kezdődjön a nyári időszámítás igazi tavaszi ízekkel, ha már egy órával kevesebbet aludhatunk.

„A" menü

GYORS ZÖLDSÉGLEVES EPERLEVÉLLEL >>> 


Rozmaringos-fokhagymás szűzpecsenye >>>

Klasszikus palacsinta baracklekvárral >>>

„B" menü

KARFIOLKRÉMLEVES POFONEGYSZERŰEN >>> 


ALFREDO TÉSZTA (KRÉMES TEJSZÍNES TÉSZTA) >>> 


CSOKIGOLYÓS SÜTEMÉNYSZELET >>> 


Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss