Mi legyen az ebéd hétvégén? Gyakran merül fel a kérdés, ugyanis nem egyszerű napról napra, hétről hétre olyan fogásokat az asztalra varázsolni, melyek még nem a könyökünkön jönnek ki. A következő dupla menüsor összeállításánál figyelembe vettük, hogy bizony itt a tavasz, ezért ne csak a vasárnapi óraátállítással hangolódjunk a jó időre, hanem az ételekkel is. Azért, hogy a hétvége tényleg a pihenésről szóljon, az alábbi receptek elkészítése igazán egyszerű és egyáltalán nem igényel sok időt. Válasszátok ki ti is a számotokra a legszimpatikusabbat, és kezdődjön a nyári időszámítás igazi tavaszi ízekkel, ha már egy órával kevesebbet aludhatunk.
„A" menü
GYORS ZÖLDSÉGLEVES EPERLEVÉLLEL >>>
SZŰZPECSENYE MEDVEHAGYMÁS TÖLTELÉKKEL >>>
SÜTŐBEN SÜLT FINN PALACSINTA (PANNUKAKKU) >>>
„B" menü
KARFIOLKRÉMLEVES POFONEGYSZERŰEN >>>
ALFREDO TÉSZTA (KRÉMES TEJSZÍNES TÉSZTA) >>>
CSOKIGOLYÓS SÜTEMÉNYSZELET >>>
Ajánljuk még: