Elkészítés: A zselatint a hideg vízben csomómentesen elkeverjük, és a forró tejet ráöntjük. Hagyjuk kihűlni. A tehéntúrót, a porcukrot, a tojások sárgáit, a margarint és a vaníliás cukrot jól összedolgozzuk robotgép segítségével. Miután a tejes zselatin kihűlt, hozzáöntjük a túrós masszához. Hűtőbe tesszük, és egy éjszakán keresztül hűtjük. A gyümölcszselét a csomagoláson lévő utasítás szerint elkészítjük, és annyi ideig hűtjük, amíg langyos lesz. Ízlés szerint díszíhetjük bármilyen gyümölccsel, majd a kihűlt gyümölcskocsonyát ráöntjük a tortára. Utána megint hűtjük, és utána végre ehetjük! :-))
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre