Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tudtad, hogy hogyan szüretelik a komlót Magyarországon? Most megmutatjuk!

default user icon
MME
Kastélyosdombón járt a Mindmegette csapata egy komlószüreten, ahol azon túl, hogy megtudtuk, hogyan takarítják be ezt az értékes termést, elképesztően sok új információval lettünk gazdagabbak. Tudtátok, hogy az emberiség már több, mint egy évezrede alkalmazza gyógynövényként a komlót?

Mindezek ellenére a legtöbben csak úgy ismerik, mint a sör keserűségéért felelős alapanyag, ám a gyógyszeripar is előszeretettel használja nyugtató hatása miatt. Következő videónkból az is kiderül, hogy hamarosan egyre több korsó sör készülhet 100 százalékban magyar alapanyagokból. 

Ajánljuk még:

REKORDER ÓRIÁSTÖKÖK NŐNEK A MAGYAR GAZDA FÖLDJÉN >>> 

BUDAPEST RETRO: ÍGY BÜFÉZTÜNK RÉGEN A FŐVÁROSBAN >>>

ÍGY KÉSZÜL A VILÁGOT MEGHÓDÍTÓ MAGYAR KUKORICAKONZERV >>> 

Ezek is érdekelhetnek